Det är väldigt roligt att arbeta med mat och strävar efter att servera det goda. Maten som gör gott för både kroppen och miljön – och för gommen såklart. Vi följer utvecklingen av mat- och hälsotrender. Vi utforskar och upptäcker ständigt nya infallsvinklar för att hela tiden bli bättre på att servera dig det bästa.

Vi vill vara så smarta som möjligt när det gäller harmoni, hälsa, miljö och kvalitet. Vi erbjuder det som odlats nära dig och råvaror som följer årstiderna. Vi samarbetar mycket med lokala leverantörer. Dessutom letar vi ständigt efter ekologiska varor. 

I alla våra kök finns professionella kockar med lång erfarenhet. De tycker att det är genuint roligt att ge dig en upplevelse och inte bara en mätt mage. De är nyfikna, både på trender och på råvaror. Och förstås på dig, vad du tycker om och vill ha.

Den dagliga menyn är välkomponerad och spännande med något för de flesta smakrikningarna:

LOCAL

Här har råvarorna odlats någonstans i närheten. Ofta blir det svensk husmanskost med alla de rätta tillbehören.

WORLD WIDE

Exotiska rätter med influenser som länder i Asien, Sydamerika och resten av Norden. Våra gäster reser mycket och provar olika mat-
kulturer. Här kan de känna igen sig.

CHEF´S CORNER

Köket flyttar fram sin position. Kocken fixar maten à la minute.
Här kan ni hitta nyblandade fräscha sallader och lite exklusivare alternativ.