Konferens

Tillsammans med oss skapar du en meny som får deltagare och gäster att trivas och hålla energin på topp. De nyputsade glasen, de pressade linnedukarna och givetvis de erfarna kockarna tar vi med oss. Med vår cateringsservice hjälper vi dig att skapa ett uppskattat event med unika mat- och dryckesupplevelser.

Aktiviteter

Är ni ett minglande festsällskap eller ett mindre gäng som vill ha en intim och unik middagsupplevelse? Du kan hyra våra restauranger kvällar och helger – vi har plats för cirka 20 personer. Vi har kunskapen och resurserna för att skapa en exklusiv atmosfär som ger festsällskapet ett oförglömligt minne. På restaurang Edison kan du dessutom boka vår ”chambre separée” – utmärkt för en mindre grupp.

Temamiddagar

Vi vet att en middag är så mycket mer än vällagad mat. Atmosfären, människorna och stämningen är alla viktiga ingredienser för att skapa en minnesvärd fest. Tillsammans med oss tar du fram ett tema för din middag. Är du sugen på en marockans afton? Vilda Västern-inspirerad grillkväll? Julfest? Bröllopsmiddag? Oavsett tema hjälper vi dig att förverkliga din vision.

Provningar

En vin- eller ölprovning är ett kreativt sätt att uppdatera fördrinken. Utmana dina smaklökar och lär dig mer om dryckerna. Eller varför inte byta ut desserten mot en läcker chokladprovning? Vi ordnar givetvis en harmoniserande meny till provningspaketet.

Catering

Om du låter oss sköta maten så kan du slappna av och fokusera på gäster och kollegor. Vi erbjuder flexibla cateringlösningar som passar för alla sorters evenemang och tillfällen. Gemensamt för dem är att vi gör jobbet och du och dina gäster umgås och njuter. Meny och dryckespaket sätter vi ihop tillsammans.

Kontakta oss för att boka ditt event idag. Du bokar ditt event via någon av våra restauranger.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.