Bricks Eatery

På Bricks Eatery i Lund har kreativiteten fritt spelrum i köket. Det syns på tallrikarna och på lunchgästernas leenden. Här får man vällagad, god mat från grunden oavsett om man är sugen på svensk husman eller moderna smaker från resten av världen. Och fyra dagar i veckan: Pizza. Bara en sån sak.

Till restaurangen

Restaurang Niagara

Med bra, lokalproducerade råvaror kan man laga både klassisk husman och spännande asiatiska rätter. Få ställen förverkligar det lika väl som Restaurang Niagara. I foodcourten hittar du smaksensationer från hela världen, tillagade av kockar med galet höga ambitioner.

Till restaurangen

Restaurang Edison

Bra, vällagad lunch är målet varje dag. På Restaurang Edison blandas traditionella svenska smaker med internationella influenser. Med 500 lunchgäster om dagen är det full rulle i lokalen. Det är alltid tre olika dagens på menyn och de vegetariska alternativen lockar även de mest övertygade köttätare.

Till restaurangen

Restaurang P2

Lunchsorlet på Restaurang P2 i Dockan speglar stadsdelens dynamik. Ansvarig köksmästare Johan Granström och teamet på P2 ser till att alla gäster känner sig välkomna och får en härlig matupplevelse. Inte konstigt att P2 är ett av Malmös populäraste lunchställen.

Till restaurangen

Qlik

Vi är en restaurang för Qliks anställda och dess gäster.

Se veckomenyn

Vestas

Vi är en restaurang för Vestas anställda och dess gäster.

Se veckomenyn

DSV Eatery

Vi är en restaurang för DSVs anställda och dess gäster.

Se veckomenyn

Restaurant Inspira

Vårt senaste tillskott Restaurant Inspira är mer än bara en restaurang här erbjuder vi ett fullskaligt cafe, delishop och ett lunch utbud för alla! Till detta kommer 15st konferenslokaler med plats från 4 pers till Lunds modernaste auditorium med plats för 140 personer. Inget är omöjligt här!

Till restaurangen

MB's

Sugen på klassisk husman, vegetariskt eller något från övriga världen? Vi har en lång historia av att erbjuda bra service och en kärlek till matlagning. Vi bjuder in dig att njuta av en lunchpaus som kommer att förgylla din dag. Välkommen till vår lunchrestaurang – MBs

Till restaurangen

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.